Mediapartners

Agrafiek wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende mediapartners. De mediapartners hebben een actieve rol bij de verwerving van kandidaten en bij de presentatie van partners, genomineerden en winnaars.

De Loonwerker

DeLoonwerkerNL_logoDe Loonwerker is een onafhankelijk vakblad voor ondernemers en werknemers in de loonwerksector en voor grote gemechaniseerde landbouwbedrijven in Nederland, Vlaanderen en Wallonië.

Melkveebedrijf

Logo melkveebedrijfMelkveebedrijf behandelt alle aspecten van de melkveehouderij met een onafhankelijke en veelal verrassende invalshoek. Er is veel aandacht voor de internationale context en voor kwalitatieve bedrijfsreportages.

Varkensbedrijf

LOGO2Varkensbedrijf is een vakblad voor de professionele varkenshouder met een vakkundige en originele benadering van diertechnische en bedrijfseconomische vraagstukken. Het blad brengt actuele thema’s, nieuwe ontwikkelingen om het ondernemerschap van varkenshouders te verstevigen.

Prosu Media Producties

logo-PMPProsu Media Producties is de Nederlandse uitgeefpartner van Rekad Uitgeverij voor de agrarische vakbladen en mede-organisator van de Agrafiekprijzen in Nederland.