DeelnemersGenomineerdenPartners

11 september: uitreiking Agrafiek Awards op ATH-beurs

Op 11 september wordt bekend welke bedrijven de eerste Nederlandse editie van de Agrafiek Awards hebben gewonnen. Het is de eerste keer dat deze Awards , die in België al sinds 1985 tweejaarlijks worden uitgereikt, in Nederland uitgereikt worden. De faam ervan is zo groot bij onze Zuiderburen dat ze er bekend staan als de ‘Oscars voor de landbouw’! 

Agrafiek beeldjeDe uitreiking van de Agrafiek Awards in de categorieën akkerbouw, loonwerk en rundveehouderij vindt plaats op donderdag 11 september tijdens de beurs AgroTechniek Holland (ATH) in Biddinghuizen. Dan wordt bekend welke genomineerden met het Agrafiek beeldje naar huis gaan. Het toneel voor de uitreiking waarvan de ceremonie om 15.30 uur begint, is het Business Paviljoen (stand V08, naast de New Holland stand) op veld C. Bij deze ceremonie is iedereen welkom om onder andere te luisteren naar de speech van gastspreker en oud LTO voorzitter Jan Cees Vogelaar.

Maakt u tijdens uw bezoek aan de ATH beurs tevens kennis met enkele van de partners die de eerste editie van de Nederlandse Agrafiek Awards mede mogelijk maken:

  • Lely Nederland NV (stand 1.01)
  • Mitas Tyres BV (stand 1.07)
  • New Holland (stand 4.02)
  • Prosu Media Producties (stand M5.01)
  • Univé Verzekeringen (stand M3.07)

De uitreiking van de Agrafiek Awards in de categorie varkenshouderij vindt plaats op woensdag 22 oktober tijdens de Landbouw Intensieve Veehouderijbeurs (LIV) in Hardenberg.

Banner_kom-naar-uitreiking_Agrafiekprijzen