Genomineerden

“Finaleplaats Agrafiek échte beloning”

Naar aanleiding van Agrafiek editie 2013 in België, ontvangt de organisatie niet alleen bedankjes van de winnaars. Loonbedrijf  HENA bvba behaalde een finaleplaats, maar moest het bronzen Agrafiek beeldje uiteindelijk toch aan zich voorbij laten gaan. Dave Naets, eigenaar van het loonbedrijf, mocht wel 10 hectare maïszaad van partner KWS in ontvangst nemen. Als dank stuurde hij de organisatie onderstaande bericht.

Wij willen jullie bij deze toch nog even danken, na onze deelname aan de Agrafiek, voor onze finaleplaats! Voor ons was de finaleplaats een echte beloning voor het harde werk dat we tot nu toe verricht hebben om HENA bvba te laten uitgroeien tot wat het nu is. Bovendien is het ook nog eens een extra motivatie geweest om zo blijven door te gaan, een teken van erkenning.  

Wij zijn jullie dan ook zeer dankbaar dat jullie ons eerder klein, maar nog steeds in volle ontwikkeling, bedrijf hebben genomineerd naast die andere ‘ontzagwekkende’ bedrijven.  

Knap dat er zoiets bestaat, als de Agrafiekprijs, voor jonge ondernemingen én ook in het algemeen voor de landbouwsector!

HENA-bvba