DeelnemersGenomineerden

Genomineerd categorie Varkenshouderij: Piggy’s Palace

Het aftellen is begonnen en de spanning stijgt! Tijdens de LIV in Hardenberg wordt bekend welk varkensbedrijf het meest innovatief en duurzaam opereert in de sector. Kom naar de uitreiking op 22 oktober en luister naar Theo Duteweerd (vicevoorzitter NVV) en Erik Hulzebosch en schuif aan bij het diner met de winnaars!

Drie topbedrijven genomineerd! 

Uit de aanmeldingen in de categorie Varkenshouderij selecteerde een professionele en onafhankelijke jury drie bedrijven die leidend zijn in innovatief en duurzaam ondernemerschap.

Derde nominatie: Piggy’s Palace

De familie Stegink is eigenaar en initiatiefnemer van het Piggy’s Palace concept. Het bedrijf heeft in de loop der jaren ontwikkeld tot een ambitieuze en innovatieve varkenshouderij met zeugen en vleesvarkens. In Nederland staat het zeugenbedrijf en in Duitsland staan de vleesvarkensbedrijven. Duurzaamheid is er onder meer in de vorm van een houtkachel en zonnepanelen. Familie Stegink ontwikkelde in samenwerking met diverse partners innovatieve oplossingen zoals de PiPa Papierdoseerder die elke 5 minuten papier verstrekt om staartbijten te voorkomen en kunstgras in de kraamhokken voor meer warmte en rust voor net geboren biggen. Landelijke aandacht was er voor de modderpoel met heuse glijbaan voor de varkens.

Organisator Prosu Media Producties nodigt iedereen van harte uit om na de uitreiking aan te schuiven bij een gezamenlijk diner met de genomineerden en de winnaars. LET OP: vooraf aanmelden voor het diner is vereist en het aantal plaatsen is beperkt! Wees er dus snel bij! Aanmelden kan door een e-mail te sturen.