DeelnemersGenomineerden

Genomineerd categorie Varkenshouderij: Van Kerkhof

Het aftellen is begonnen en de spanning stijgt! Tijdens de LIV in Hardenberg wordt bekend welk varkensbedrijf het meest innovatief en duurzaam opereert in de sector. Kom naar de uitreiking op 22 oktober en luister naar Theo Duteweerd (vicevoorzitter NVV) en Erik Hulzebosch en schuif aan bij het diner met de winnaars! 

Drie topbedrijven genomineerd! 

Uit de aanmeldingen in de categorie Varkenshouderij selecteerde een professionele en onafhankelijke jury drie bedrijven die leidend zijn in innovatief en duurzaam ondernemerschap.

Eerste nominatie: Van Kerkhof V.O.F

Familie van Kerkhof leidt een nieuw en innovatief bedrijf dat veel waarde hecht aan communicatie met omwonenden. In samenspraak met de provincie Noord-Brabant koos Van Kerkhof voor nieuwbouw van het bedrijf. Dit leidde tot uitbreiding en vervolmaking van de bedrijfsvoering. Er wordt gewerkt met een wekensysteem en gescheiden diergroepen. Op het bedrijf staat vermindering van het antibioticagebruik hoog in het vaandel en ligt op minder dan de helft van het landelijk gemiddelde. Het bedrijf bestaat uit een zeugenhouderijtak met 540 zeugen en een vleesvarkenstak met 1700 vleesvarkens. Op het bedrijf zijn drie vennoten actief: Piet, Gerrie en Bart van Kerkhof.

Organisator Prosu Media Producties nodigt iedereen van harte uit om na de uitreiking aan te schuiven bij een gezamenlijk diner met de genomineerden en de winnaars. LET OP: vooraf aanmelden voor het diner is vereist en het aantal plaatsen is beperkt! Wees er dus snel bij! Aanmelden kan door een e-mail te sturen.

Op de foto vlnr: jurylid Dick de Lange, familie van Kerkhof, jurylid Lucas Meertens en jurylid Jan Willem Hofstee.