GenomineerdenVarkenshouderij

Welk varkensbedrijf wint de Agrafiek Award 2017?

Welk varkensbedrijf wint de Agrafiek Award 2017? Die vraag houdt de drie finalisten momenteel bezig. Uit de vele aanmeldingen heeft de vakjury inmiddels drie varkensbedrijven geselecteerd die met elkaar de strijd aangaan voor de Agrafiek Award die op 15 maart tijdens de vakbeurs LIV Venray wordt uitgereikt.

Agrafiek Award
De Agrafiek Award beloont en stimuleert agrarische ondernemers met een waarderingsprijs voor hun innovatieve en duurzame ondernemerschap. In 2014 werd varkenshouder Erik Stegink de allereerste winnaar van de Nederlandse editie in de categorie varkenshouderij. De Agrafiek Awards, ook wel ‘Oscars van de Landbouw’ genoemd, worden ook uitgereikt in drie andere categorieën te weten akkerbouw, loonwerk en melkveehouderij. Inmiddels zijn de Agrafiek Awards in deze categorieën uitgereikt.

De finalisten
Varkenshouders konden zichzelf aanmelden, maar konden ook voorgedragen worden door klanten, toeleveranciers of andere relaties. De inschrijfformulieren met de motivaties van de aangemelde bedrijven zijn beoordeeld door de vakjury en zij heeft daaruit de volgende drie finalisten geselecteerd:

Uw stem telt ook!
Nieuw dit jaar is de publieksprijs. Hier kunt u tot vlak voor de uitreiking uw stem uitbrengen op uw persoonlijke favoriet. Binnenkort verschijnen de bedrijfsreportages en de bedrijfsvideo’s van de finalisten online. Houdt hiervoor de website in de gaten!

Uitreiking op 15 maart
U bent van harte uitgenodigd om de uitreiking van de Agrafiek Award en de publieksprijs bij te wonen en te proosten op de winnaars. Gastspreker tijdens deze middag is Paulien Hogenkamp. Paulien is 10 jaar actief als begeleider van ondernemers en collega’s in de agrarische sector. Hier kunt u zich aanmelden voor de feestelijke uitreiking en het afsluitende diner.