GenomineerdenMelkveehouderijPartners

Welk melkveebedrijf wint de Agrafiek Award 2016?

Welk melkveebedrijf wint de Agrafiek Award 2016? Die vraag houdt de drie genomineerde bedrijven momenteel bezig. Uit de vele aanmeldingen heeft de vakjury drie bedrijven geselecteerd die met elkaar de strijd aangaan voor de Agrafiek Award die op 2 november vanaf 15:30 uur tijdens de vakbeurs RMV Hardenberg wordt uitgereikt in vergaderzaal 2. U bent van harte uitgenodigd om deze uitreiking bij te wonen! Aanmelden wordt om organisatorische redenen zeer op prijs gesteld! Gastspreker is Karel Remmelink van Alfa Accountants en Adviseurs.

Agrafiek Award
De Agrafiek Award beloont en stimuleert agrarische ondernemers met een waarderingsprijs voor hun innovatieve en duurzame ondernemerschap. In 2014 werd Melkveebedrijf De Ruurhoeve van familie Ansems de allereerste winnaar van de Nederlandse editie in de categorie melkveehouderij. De Agrafiek Awards worden ook uitgereikt in drie andere sectoren namelijk akkerbouw, loonwerk en varkenshouderij.

De genomineerden
Melkveebedrijven konden zichzelf aanmelden, maar konden ook voorgedragen worden door klanten, toeleveranciers of andere relaties. De inschrijfformulieren met de motivaties van de aangemelde bedrijven zijn beoordeeld door de vakjury en zij heeft daaruit de volgende drie genomineerden geselecteerd:

Uw stem telt ook!
Nieuw dit jaar is de publieksprijs. Hier kunt u tot vlak voor de uitreiking uw stem uitbrengen op uw persoonlijke favoriet.

Uitreiking op 2 november
U bent van harte uitgenodigd om de uitreiking van de Agrafiek Award en de publieksprijs bij te wonen en te proosten op de winnaars. De uitreiking van de Agrafiek Award vindt plaats op 2 november vanaf 15:30 uur tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg in vergaderzaal 2. Gastspreker tijdens de uitreiking is Karel Remmelink van Alfa Accountants en Adviseurs. Hier kunt u zich aanmelden als u de uitreiking van de Agrafiek Award live wilt meemaken. Na afloop van de uitreiking is er een diner in restaurant 2.

De Agrafiek Award in de categorie melkveehouderij wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door: