LoonwerkPartnersWinnaars

Winnaar Agrafiek Award ontvangt sleutels New Holland T7

Onlangs nam Loonbedrijf van der Woerd uit Zoelen, winnaar van de Agrafiek Award 2016 in de categorie Loonwerk, de sleutels in ontvangst van een gloednieuwe New Holland T7. De sleutels werden overhandigd door Sales Zone manager van New Holland Arjan Ruitenburg en New Holland dealer Uittenbogerd Heulekom. 

“Het is een prachtig en waardevol cadeau”, aldus Gijs van der Woerd. “Het is een veelzijdige trekker met alles erop en eraan. De 270 pk sterke trekker is compleet, GPS voorbereid en van zeer luxueuze stoelen voorzien. Wij hebben al een aantal trekkers in deze vermogensklasse, maar dit is de eerste die over een Tier IV B schone motor beschikt. Omdat we vorige week gestart zijn met de maisoogst zal deze gelijk worden gezet om maistransport te rijden. Wij mogen er gratis één jaar of 1.000 draaiuren mee rijden. Als de trekker bevalt nemen wij deze over”.

“Als New Holland zijn wij verheugd dat wij deze trouwe klant kunnen belonen met deze nieuwe trekker”, aldus Arjan Ruitenburg. “Wij hopen dat hij aan de hoge verwachtingen van de winnaar voldoet.”

agrafiek-award-winnaar-neemt-sleutels-new-holland-t7-in-ontvangst

 

 

 

 

 

 

Tekst & foto: Annelies Bakker