AkkerbouwLoonwerkMelkveehouderijUncategorizedVarkenshouderij

Wint u de volgende Agrafiek Award in 2016?

In 2016 vindt de tweede editie van de Agrafiek Awards plaats. Dan worden de awards opnieuw uitgereikt aan de meest innovatieve en duurzame land- en tuinbouwondernemers. Voor deze editie ligt de nadruk op de aspecten management, innovatie, MVO (imago, milieu en duurzaamheid) en ondernemerschap.

Oscars van de land- en tuinbouw

De Agrafiek Awards werden voor het eerst uitgereikt in 1985 in België. De bedoeling ervan was om land- en tuinbouwers die op een innovatieve manier bezig waren met hun beroep te onderscheiden. Vandaag de dag is aan die doelstelling niets veranderd. De Agrafiek Awards worden ook wel de ‘Oscars van de Landbouw’ genoemd vanwege hun allure en de waarde die winnaars en genomineerden hechten aan de prijs.

natura, geen geldprijzen verbonden. Winnaar 2014 categorie loonwerk Gebr. Reintjes: "Deelname aan de Agrafiek Awards leverde ons bedrijf extra naamsbekendheid, (h)erkenning en omzet op. Iedere loonwerker zou zich wat ons betreft aan moeten melden.” Winnaar 2014 categorie loonwerk Gebr. Reintjes: "Deelname aan de Agrafiek Awards leverde ons bedrijf extra naamsbekendheid, (h)erkenning en omzet op. Iedere loonwerker zou zich wat ons betreft aan moeten melden.”
Winnaar 2014 categorie loonwerk Gebr. Reintjes: “Deelname aan de Agrafiek Awards leverde ons bedrijf extra naamsbekendheid, (h)erkenning en omzet op. Iedere loonwerker zou zich wat ons betreft aan moeten melden.”
Winnaar 2014 buitencategorie familie Kroes: "Het winnen van de Agrafiek Award zien we als herkenning voor onze innovatieve en duurzame projecten zoals de luchtafzuiging via een biobed en de betonnen zolder met kwekerij voor eendenkroos.”
Winnaar 2014 buitencategorie familie Kroes: “Het winnen van de Agrafiek Award zien we als herkenning voor onze innovatieve en duurzame projecten zoals de luchtafzuiging via een biobed en de betonnen zolder met kwekerij voor eendenkroos.”

Onderneemt u ook innovatief en duurzaam en wilt u kans maken op één van de Agrafiek Awards in 2016? Dan kunt u zich hier alvast aanmelden.